Caddede silahlı çatışma; 2 yaralı

Caddede silahlı çatışma; 2 yaralı
8 Ekim 2021

Bolu’da 2 kişinin cadde ortasında silahlı kavgasında taraflardan Mertcan P. ve kavga anında caddede yürürken kurşunların isabet ettiği ve olayla ilgisi olmayan 21 yaşındaki Semih U. ağır yaralandı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan 27 yaşındaki saldırgan Ömer Faruk A.’yı yakalamak için çalışma başlattı. 

Olay, saat 18.00 sıralarında Tabaklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen Mertcan P. ve Ömer Faruk A. arasında karşılaştıkları caddede tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine 2 kişi birbirlerinin üzerine arka arkaya silahla ateş etti. Silahlı kavgada Mertcan P. ayağından yaralanırken, kavga anında arkadaşlarıyla birlikte caddede yürürken kurşunların göğüs altına isabet ettiği ve olayla ilgisi olmayan 21 yaşındaki Semih U. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Sağlık ekibi sevk edildi. Olayda ağır yaralanan Semih U. ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Semih U.’nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

YARALI YAKALANDI

Kavgada ayağından yaralanan Mertcan P. olay yerinden kaçarak Karaçayır Mahallesi Şehit Necip Emre Sokak’ta bulunan bir apartmana girdi. Vatandaşların apartmana yaralı bir şahıs girdiği ihbarı üzerine bölgeye giden ekipler Mertcan P.’yi yaralı halde yakaladı. Mertcan P. sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü. Silahlı kavgaya karışan ve olay yerinden kaçan Ömer Faruk A.’yı yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.