Cevat Çatladı 100 ton patatesi tek kalemde sattı

Cevat Çatladı 100 ton patatesi tek kalemde sattı
31 Mart 2021

S.S. Köroğlu Organik ve Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Koopetifinin başına geldiğinden beri hayata geçirdiği başarılı projeleri ile dikkat çeken CHP'li Meclis Üyesi Cevat Çatladı, Bolulu üreticinin 100 ton patatesini İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile beraber ortak bir proje yaparak ihtiyaç sahiplerine dağıtacak.

HABER : Caner Güngör

Bolu'da üretim yapan çiftçiye üretim ve pazarlama noktasında destek sağlamak için Bolu Belediyesi tarafından kurulan S.S. Köroğlu Organik ve Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Koopetifinin başarılı başkanı Cevat Çatladı yine büyük bir başarıya imza attı.

Bolulu patates üreticisinin patatesini CHP Milletvekili, şu an ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Danışmanı Gökhan Günaydın'ın desteğini alarak İstanbul'a gönderdi.

Cevat Çatladı Bolu Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Bizim kuruluş amacımız çiftiçimize üretim ve pazarlama noktasında yardımcı olmak. Bizde bugüne kadar hep bu bilinçle hareket ettik. Bolulu patates üreticimizin sıkıntılarını biliyoruz. Ben öncelikle Belediye Başkanımız Tanju Özcan'a, Gökhan Günaydın beye ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ederim. Hazırladığımız bu sosyal proje ile İstanbul'da ihtiyaç sahiplerininde İstanbul Büyükşehir Belediyesi sayesinde yüzü gülecek " dedi.

6 yorum yapılmış

  • İlhan31 Mart 2021 - 19:16
    Memleketimin insanına kim faydalıysa yürekten teşekkür ederim
  • Halil Körpe31 Mart 2021 - 15:52
    Tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
  • Halil Kaya 31 Mart 2021 - 16:50
    Emeğinize sağlık üreticinin yüzü gülmüştür inşallah.
  • Bayram Gerçek31 Mart 2021 - 19:34
    Patates, soğan ile seçim alanlar için bu patates siyasetten çok önemli bir araç oldu. Bolulu üretici için patatesin satılması güzel de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 100 ton patatesi ne yapacak acaba, bir dahaki seçimlerde kullanır herhalde.
  • Bayram Gerçek31 Mart 2021 - 19:36
    Az önceki yorumumu yayınlanmayacağını biliyorum ama yine de yazdım en azından Bolu gazetesi öğrenir.
  • Büyük başarııı vayy beee2 Nisan 2021 - 00:26
    Bu zamana kadar niye patedes depodaymış soru bu ayrıca körler sağırlar birbirini ağırlar Buda kapak atasözü

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.