Demirkol resmen görevine başladı

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürü olarak atanan Muhammed Emin Demirkol bugün Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nuda katıldığı devir teslim töreninden sonra resmen görevine başladı.

Demirkol resmen görevine başladı
2 Eylül 2024

Bolu'da uzun yıllar Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Muhammed Emin Demirkol belediye başkan adaylığı için bu görevinden ayrılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu tarafından Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürü olarak atanan Muhammed Emin Demirkol bugün Prof. Dr. Sedat Kaygusuz'dan görevi teslim aldı.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nunda katıldığı devir teslim töreninden sonra bir açıklama yapan Genel Müdür Muhammed Emin Demirkol, "Bugün itibariyle Sağlık Bakanımız Sn. Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun takdirleri ile Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürü olarak göreve başladım. Bu görevi lütfeden Allah'a şükrediyorum. Sayın Bakanımıza güvenleri için çok teşekkür ediyorum. Görevi devraldığım Genel Müdürümüz Prof. Dr. Sedat Kaygusuz'a emekleri için şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Yüce Devletimiz ve Aziz Milletimiz için en iyisini yapma gayretinde olacağız. Çalışmak bizden, başarı Allah'tandır." dedi.

3 yorum yapılmış

  • Sadık ACARER 2 Eylül 2024 - 22:18
    Yeni görevinizde başarılar diliyorum hayırlı olsun müdürüm.
  • Kamil3 Eylül 2024 - 12:38
    Çok yerinde bir atama Liyakat esaslı bir karar olmuş
  • zaza3 Eylül 2024 - 23:06
    ben bunu daha önce yazmıştım

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.