DERE KENARINDA OTURANLARA CEZA YAĞDI

DERE KENARINDA OTURANLARA CEZA YAĞDI
17 Mayıs 2020

İçişleri Bakanlığı genelgesi sonrasında Bolu İl Jandarma komutanlığı ekipleri,  mesire alanlarındaki denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.  Jandarma ekipleri hafta sonunu fırsat bilerek Abant yolundaki ormanlık alanda dinlenerek dere kenarında oturan 50 kişiye ceza kesti. Stres atmak için ormanlık alana giden vatandaşlar kesilen cezalara tepki gösterdi.

HABER- Ayşe Songül Erhan

Koronavirüs önlemleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Abant yolunda piknikçilerine yönelik denetleme yaptı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Abant Tabiat Parkı’na girişlerin yasak olması nedeniyle vatandaşlarda yol üzerindeki alanlarda piknik yaptılar. Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar Abant yolu üzerindeki dere kenarlarında sandalyelerini atarak otururken bazıları da araçlarının içerisinde oturmayı tercih etti. 

Doğayla iç içe olmak için bölgeye giden vatandaşlara jandarma ekipleri tarafından idari para cezası kesildi. Jandarma ekipleri 50 kişiye 450 TL idari para cezası kesti. Vatandaşlar jandarmanın uygulamasına tepki gösterdiler. Vatandaşlar jandarma görevlileriyle tartıştı.

3 yorum yapılmış

  • balıkçi20 Mayıs 2020 - 04:38
    Biraz akıl mantık avmlerde vatandaş kapalı alanda gezer bişey olmaz ama dere kenarinda temiz hava ve tenha maskesi varsa,sosyal mesafeyi koruyorsa sorun olmamalı,jandarma başka tųrlü görduyse o zaten serbest olalı yillar oldu,milleti bunaltıp psikolojisini bozmayalım kolluk güçleri her zaman haklı olmuyorsunuz maalesef.
  • Hasan17 Mayıs 2020 - 20:14
    Avmler virus yuvası insanları doğada bunaltmaktan başka bir şey değil bu
  • sabahattin yılmaz18 Mayıs 2020 - 00:20
    Gezdikleri yer mesire alanı değilde dere kenarı ise savcılığa gitsinler...Aklı başında bir hakim cezayı red eder düşünüyorum....

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.