Destek veren 55 İl Başkanları arasında Bolu'da var

CHP'de Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan 38. Olağan Kurultay öncesi partinin 55 il başkanı, seçimde Kılıçdaroğlu’nu desteyeceklerini açıkladı. İl başkanları arasında Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz'de var.

Destek veren 55 İl Başkanları arasında Bolu'da var
2 Kasım 2023

CHP'de Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan 38. Olağan Kurultay öncesi destek savaşları kızıştı. Partinin 55 il başkanı, genel başkanlık seçiminde Kılıçdaroğlu’nu desteyeceklerini açıkladı. İl başkanları arasında Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz'de yer aldı.

Genel Merkez'de bir açıklama yapan il başkanları, ortak açıklamalarında, "Toplanan imzalar ve yapılan görüşmeler neticesinde yaklaşık 900 delegenin desteğini aldığını ve Sayın Genel Başkan’ın yeniden seçileceğini görüyoruz" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na imza atarak destek veren 55 İl Başkanı arasında değişimden yana olduğu bilinen hatta Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 'Adalet ve değişim' yürüyüşünde hiç yalnız bırakmayan Tahsin Mert Karagöz'ünde yer alması dikkat çekti.

Dün de CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, 130 milletvekilinden 95’inin Kılıçdaroğlu’na destek vereceğini duyurmuştu.

4 yorum yapılmış

  • CHP li3 Kasım 2023 - 00:48
    Verdiği imzanın arkasında duracak mı, hiç inanmam, inandırması için, verdiği oyun resmini paylaşsın, ama hiç zannetmem, yine oyun için de oyun oynuyorlar. Abisi o taktiği vermiştir, o da o rolü oynuyor.
  • Jülide3 Kasım 2023 - 12:43
    Tekrar seçilir de beni görevimden alır diye imza vermiştir, Özgür özelci il ilçe yönetiminin hepsi, oyuna bak sen
  • DOBRACI4 Kasım 2023 - 00:16
    siyaseti öğrenmeden, fırıldaklığı öğrenmişler. çocuk kandıracaklar.sıradaki oyunun amacı ne, Hani sokak değişim istiyordu, neden uymadınız sokağın talebine, doğru ya hocanız size oyun için de oyun oynamanızı tavsiye etti
  • Vatandas5 Kasım 2023 - 10:41
    Siyaset bu.Adama sağ gösterip sol vururlar.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.