Dil ve Konuşma Güçlüğü için sağa sola gitmeye gerek yok!

Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Bolu’da bir ilki gerçekleştirerek Dil ve Konuşma Terapisti Ezgi Sena İnce'nin seanslarına başlayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Dil ve Konuşma Güçlüğü için sağa sola gitmeye gerek yok!
27 Temmuz 2021

Bolu’da olmadığı için Ankara, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya gibi birçok illere giderek eğitim alan Dil ve Konuşma Güçlüğü yaşayan bireylerin artık Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nden faydalanabileceği öğrenildi.  Alınan bilgiye göre bu anlamda büyük sıkıntılar yaşayan velilerin artık çocuklarını farklı illere göndermeden Sesletim ve Ses Bilgisi Bozuklukları,  Akıcı Konuşma Bozuklukları,  Kekemelik, Ses Bozuklukları, Gelişimsel Dil Bozuklukları, Edinilmiş Dil Bozuklukları, Motor konuşma Bozuklukları, Yutma Bozuklukları, Dudak-Damak Yarıklığına Bağlı Konuşma Sorunları ve İşitme Kaybına Bağlı Konuşma Sorunları için Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne başvurabilecekleri belirtildi.

“EĞİTSEL HİZMETLERİMİZLE PROBLEMLERİ ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ”

Kurumun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Dil ve Konuşma Terapistimiz Ezgi Sena İnce de İz Akademi ailesine katıldı. Dil ve Konuşma Güçlüğü yaşayan bireylerimizin çeşitlilik düzeylerine göre eğitimler planlanmakta ve raporlama sürecinden önce veya sonra eğitimler Dil ve Konuşma Terapistimiz eşliğinde bire bir ve grup dersleri olarak yapılmaktadır. Sesletim ve Ses Bilgisi Bozuklukları, Akıcı Konuşma Bozuklukları, Kekemelik, Ses Bozuklukları, Gelişimsel Dil Bozuklukları, Edinilmiş Dil Bozuklukları,  Motor Konuşma Bozuklukları, Yutma Bozuklukları,  Dudak-Damak Yarıklığına Bağlı Konuşma Sorunları, İşitme Kaybına Bağlı Konuşma Sorunları gibi bir çok problemin  Özel Eğitim ‘Dil ve Konuşma Güçlüğü Destek Eğitim Programı’ kapsamında Dil ve Konuşma Terapisti Ezgi Sena İnce ile çocuklarımızın geleceğe güvenle adım atmasını sağlıyor, eğitsel hizmetlerimizle problemleri çözüme kavuşturuyoruz’ ifadelerine yer verildi.

“OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ ÜCRETSİZ FAYDALANABİLİYORLAR”

Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nden yapılan paylaşımda ayrıca “Kurumumuzda kayıtlı olan ve RAM raporunda ‘Dil Becerileri’ ile ilgili modülü olan öğrencilerimiz ücretsiz faydalanabiliyorlar. Özel İz Akademi ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak çalışma ekibimizi büyütüyor ve çocuklarımız için daha geniş kapsamlı çalışmalarla ‘İZ’ bırakmaya devam ediyoruz. Siz de bu eğitimlerimizden yararlanmak istiyorsanız, ücretsiz değerlendirme seanslarımıza katılabilir ve randevu oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz” denildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.