Doğanay'dan Bolu'nun Yener Abisine ziyaret

Doğanay'dan Bolu'nun Yener Abisine ziyaret
13 Ocak 2021

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, bir süredir rahatsızlığı dolayısıyla evinde istirahat eden Yener Bandakçıoğlu’nu ziyaret ederek, sosyal medya hesabından “Bolu’nun Yener Abisi” ifadesi ile bir fotoğraf paylaştı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat eden Boluspor’un eski başkanlarından Bolu Barosu Onursal Başkanı Yener Bandakçıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Doğanay, Bandakçıoğlu için “duayen ve örnek siyasetçi” vurgusu yaparak övgü dolu sözler sarf etti.

Doğanay, sosyal medya paylaşımında, “Bolu Barosu’nun Onursal Başkanı, Bolusporumuzun Efsane Başkanı, mevzu Bolu olunca ‘Kaleminden Kan Damlayan’ Bolu Basınının duayen köşe yazarı, CHP saflarında yer aldığı Bolu siyasetine getirdiği nezaket ve naiflikle hepimize örnek bir siyasetçi, tüm bu saydığım veya sayamadığım sıfatların bence en kıymetlisi olan ‘Bolu’nun Yener Abisi’ kıymetli büyüğüm Yener Bandakcıoğlu abimiz ve kıymetli eşleri Aygül Bandakcıoğlu ablamızla kısa bir süre de olsa hasret giderme imkanı bulduk. Yener abimize ve Aygül ablamıza sağlık, afiyet içinde sevdikleriyle daha nice yıllar diliyoruz” notunu düştü.

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.