Doğum gününü cami tuvaletlerini temizleyerek kutladı

Bugün 47 yaşına giren Bolu'nun tanınan siması Mahmut Alan doğum gününü arkadaşıyla birlikte örnek olması ve farkındalık oluşturması amacıyla cami tuvaletlerini temizleyerek kutladı.

30 Haziran 2024

Mahmut Alan ve arkadaşı Sinan Çetin, farkındalık olması hedefiyle temizlik malzemelerini kaptıkları gibi kirli olan cami tuvaletlerinde soluğu aldı. İki arkadaş fırça, paspas ve yüzey temizleyici yardımıyla kirli halde bulunan birkaç caminin temizliğini yaptı. Şehir merkezinde temiz olan cami tuvaletlerini de gezmeyi ihmal etmeyen iki arkadaş, mahallenin muhtarlarını arayarak tebrik etti.

Fırsat buldukça cami tuvaletlerini temizliyorum

Arkadaşıyla birlikte tuvaletleri temizleyen Mahmut Alan, “Merkezden biraz uzaktaki camilere gittiğimizde genelde cami tuvaletlerinin pis olduğunu görüyoruz. Şehir merkezinde çok yok. Üst tarafta namaz kılıyoruz ama alt taraf pis. Vatandaşımız bu konudan şikayetçi ama yine bu konu vatandaşımızın sorumluluğunda. Sonra da hocalarımızın sorumluluğunda. Ben aracımda fırça, paspas ve yüzey temizleyici ile geziyorum. Fırsat buldukça cami tuvaletlerini temizliyorum" dedi.

1 yorum yapılmış

  • Köroğlu30 Haziran 2024 - 19:26
    Helal olsun sana Mahmut Alan. Allah güç kuvvet versin.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.