Durumu MYK'da görüşülecekmiş

Durumu MYK'da görüşülecekmiş
4 Eylül 2021

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ifadelerinin kabul edilemez olduğunu söyledi. "Özcan'ın durumunu MYK toplantısında ele alacağız" dedi. Başkan Özcan ise bu açıklamadan sonra,  “Ben Atatürk’ün CHP’sinin neferiyim. Takdir parti yetkililerinindir” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Youtube’de Armağan Çağlayan’ın programında bir kadınla ilgili imalı ifadelerine bir tepki de partisi CHP'den geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Özcan'ın ifadelerinin kabul edilemez olduğunu söyledi. "Özcan'ın durumunu MYK toplantısında ele alacağız" dedi.

"MYK’DA DEĞERLENDİRECEĞİZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın katıldığı sosyal medya yayınında bir kadınla yaşadığı diyaloğa ilişkin, "Sayın Özcan'ın bu ifadeleri kabul edilemez. Kendisi de zaten özür dilemiştir. Ama Sayın Özcan'ın durumunu pazartesi günü yapacağımız Merkez Yönetim Kurulumuzda değerlendireceğiz, tüzüğümüz bunu emrediyor” dedi.

BAKIN BAŞKAN ÖZCAN NELER SÖYLEDİ

Öztrak'ın bu açıklamalarından sonra Özcan, kişisel sosyal medya hesabından Öztrak’ın açıklamalarını paylaşarak altına, “Hayırlısı neyse o olsun. Ben Türk Milleti’nin bir neferiyim. Sığınmacılar ile ilgili söylediğim sözlerden dolayı yandaş basın ve fetöcülerin lincine uğruyorum. Sığınmacılarla ilgili sözlerimden dolayı pişman değilim. Ben Atatürk’ün CHP’sinin neferiyim. Takdir parti yetkililerinindir” diye yazdı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.