Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü hızlı trenle ilgili konuştu

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü hızlı trenle ilgili konuştu
23 Mart 2021

65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü hızlı tren hattının Bolu - Düzce güzergahından geçmesiyle ilgili Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'un sorularını cevaplandırdı. Başkan Özlü, "konuyu siyasi alana çekmeye gerek yok. Konu teknik bir konudur" dedi.

Kendisi Bakanlar Kurulunda iken konuyla ilgili olarak dönemin Ulaştırma Bakanıyla bizzat görüştüğünü ifade eden Başkan Faruk Özlü, "Konu gündeme geldiği zaman bende bakanlar kurulundaydım. Konuyu bizzat ulaştırma bakanımız ile görüştüm. Bu konuyla ilgilide Ulaştırma Bakanlığı görevlileriyle Milletvekilimiz Sn. Ayşe Keşir bir toplantı organize etti ve bu toplantıya bizzat katıldı. Bu bir teknik konu, siyasi bir konu değil. Bunu siyasi alana çekmek yanlış. Konuya Ulaştırma Bakanlığı teknik adamları vakıf. 

TANJU ÖZCAN HIZLI TRENE BİNMEYE ÇALIŞIYOR

Tanju Özcan bey "ayıyla başladı, geyikle devam etti şimdi de hızlı trene binmeye çalışıyor" diyen Faruk Özlü, Cumhurbaşkanımız ile görüşmesinin hiçbir  faydası olmaz. Hiç bir şey ifade etmez.  Gördüğüm kadarı ile bu konu üzerinden siyaset yapmaya  çalışıyor. Dediğim gibi bu teknik bir konudur ve üzerinde bir çalışma zaten yapılmaktadır. Yani konu zaten şu an Ulaştırma Bakanlığının gündeminde olan konudur" şeklinde konuştu.

8 yorum yapılmış

  • Vatandas23 Mart 2021 - 15:14
    Bakanlik yapan bir kisi olarak Faruk Ozlu Bakanlarin Cumhurbaskaninin izni olmadan yumurta tepesi bile kiramayacagi bilmis olmasi lazim. Cumhurbaskanina ragmen hicbir bakan kendi kendine karar veremez. Laf etmek icin laf etmis.Bolu ve Duzce halki trenin bu hattan gecmesini istiyor.Demekki kendisi de Cumhurbaskani ile gorusmeye cesaret edemiyor veya gorusmek istemiyor.
  • Halk23 Mart 2021 - 23:01
    Bakan çok güzel aciklik getirmiş ve demişki fetoşa ve terör destekçilerine açıklık getirmiş demişki sizin istediğiniz yerlerde fetonun merkezleri üzerinden gecirilmeyecegini anlatmak istemiş ayaş beypazari nallihan ve mudurnu 'nun hakkı demiş has türk memleketleri öksüz kalmış diyor orada duracaksınız artık cemaatiniz tıkandı tekeriniz çıktı çektiğiniz kör çiviler tek tek sokuluyor ve sökulecekte......
  • Mehmet Akkaya24 Mart 2021 - 00:55
    Bence Hızlı tren Sebenden geçecek.
  • Mevlut demir24 Mart 2021 - 05:04
    Kendisine bi şeyler çıkarmaya çalışıyor, Düzce gibi boluyuda almak niyetleri.
  • Yasar24 Mart 2021 - 08:28
    Bu nasıl bir yorum .trenin bolu dan geçmesini istemiyor gibi bir konuşma olmus.
  • murat24 Mart 2021 - 09:56
    Sayın Başkan kocaman bir otoyol geçiyor zaten bu tren mudurnu göynük seben den geçse daha iyi olmaz mı ? vatandaş yararlanir Sizin bu isten sanırım bidaki secimde ben getirdim deyip oy toplama derdiniz var gibi
  • Bolulu24 Mart 2021 - 10:44
    Ne derseniz deyin o tren unutulan bölge Ayaş Beypazarı Nallıhan Goynuk Mudurnu güzergahına yakışır.
  • Beypazarlı_kurucu26 Mart 2021 - 01:04
    Ayaş beypazari Nallihan mudurnu 'nun hakkıdır 100 yıldır bi yatirim olmamıştır. Düzce il lestirilerek zaten yatırım yapılmıştır. Boluda sanayi gelişmiştir. Tanju özcan seçim derdindesin ayıyla başladın geyikle çıktın seben ve mudurnuyu düşünmek varken bolu diyorsun ilk önce ilçelerini düşün sandıkta seben ve mudurnu halkı seni sandığa gömecektir

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.