El bombası bile çıktı

El bombası bile çıktı
14 Ocak 2016

Bolu’nun Gölyüzü Mahallesi’nde polisinin eş zamanlı olarak iki tekel bayisine yaptığı operasyonda çok sayıda tabanca, bir el bombası ve mermi ele geçirildi.

İŞYERİNDE EL BOMBASI Edinilen bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Gölyüzü Mahallesi’nde bulunan iki tekel satışı yapan işyerine baskın düzenledi. Birinci işyerine yapılan aramada, 1 el bombası, 2 adet tabanca ve bu tabancalara ait 67 adet 7,65 milimetre mermi, 14 kurusıkı tabanca ile bu tabancalara ait 2 bin 924 kurusıkı tabanca mermisi, 682 adet 9 milimetre tabanca mermisi, 3 adet değişik çapta mermi, 250 tüfek fişeği, 617 havai fişek ele geçirildi. POLİS GÖRDÜKLERİ KARŞISINDA ŞAŞKINA DÖNDÜ İşyerinde ayrıca, bin 200 torpil, 3 bin 474 adet değişik markalarda maytap tarzı patlayıcıyla değişik markalarda 460 paket kaçak sigara, 2 bin 29 adet puro, 7 paket puro tütünü, 63 şişe sahte olabileceği değerlendirilen alkollü içki ile 20 adet cinsel içerikli hap bulundu. Polis ekiplerinin ikinci işyerinde yaptıkları aramada ise, 29 adet kaçak veya sahte olduğu değerlendirilen alkollü içkiye el konulduğu kaydedildi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, şahıslar ifadeleri için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.