Eski borçlar başa bela oldu

Eski borçlar başa bela oldu
8 Ocak 2021

Beypiliç Boluspor Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK)’dan gelen haberle sarsıldı. Kırmızı Beyazlı temsilcimiz devre arası kampında takviye yapmayı düşünürken transfer yasağı ile karşı karşıya kaldı.

B.Boluspor’a gelen borcun önceki sezonlardaki başkan tarafından yapılan transferler ve paraları ödenmeyen oyunculardan geldiği öğrenildi.

Sezon başı geçmiş Yönetimin futbolcu borçlarından kapalı olan transfer tahtasını büyük fedakarlıklarla açtıran yönetime şok; transfer tahtası tekrar kapanma eşiğinde.

Kongre öncesi siyasiler tarafından verilen sözlerin ve maddi destek taahhütlerinin yerine getirilmemesi, sadece lafta kalması ile Boluspor ekonomik zorluklardan kurtulamadı.

B.Boluspor’da düzelen moraller UÇK’dan gelen haberle bozuldu. Geçtiğimiz sezonlarda kırmızı beyazlı formayı giyen oyuncular gelecek sezonlardan alacağı olan paraları tahsil etmek için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Türkiye Futbol Federasyonu başvuruda bulundular.

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Boluspor, İ. K, G. K, M. E, B. S, İsimli oyunculara ödenmeyen paralar sonrası transfer yasağı ile karşı karşıya kaldı. Kırmızı beyazlılarda daha önce forma giymiş oyuncularında UÇK’ya başvuru yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Kongre sonrası 30 milyon borçla karşı karsıya kalan yönetim bir taraftan borç ödeyip bir taraftan transfer yaparken devre arası karşı karşıya kaldıkları Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Türkiye Futbol Federasyonu kararı ile transferi zora soktu.

1 yorum yapılmış

  • GOCABOLULU8 Ocak 2021 - 17:32
    Alaaddin Beeeey, Necip Beeeey!..

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.