Fatih Metin atom karınca gibi

Fatih Metin atom karınca gibi
9 Temmuz 2021

Tarım ve Köyişleri Bakan Yardımcısı Fatih Metin yerinde durmuyor. Hergün bir ilde programlara katılan Metin, dünyaca ünlü Yaşköprü Sarımsağı'nın hasadını da bizzat başlattı.

Tarım ve Köyişleri Bakan Yardımcısı olduktan sonra özellikle ilmize bakanlık nezdinde yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kuran Fatih Metin sürekli arazide çalışarak memlekeri adeta karış karış dolaşıyor.

Son olarak ’Beyaz altın’ olarak adlandırılan dünyaca ünlü Taşköprü Sarımsağı'nın hasadını başlatmak için Taşköprü ilçesine giden Bakan yardımcısı Fatih Metin, üretici ile biraraya gelerek sarımsak hasadını başlattı.

Yoğun bir ilgi ile karşılanan Metin daha sonra Devrekani Kaymakamı Yücel Erdem’i ziyaret ederek ilçede çalışmaları değerlendirerek, önümüzdeki dönemde çiftçilerimize yönelik planlanan projeleri istişare etti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.