Feridun Yılmaz Bolu Gazetesi'ne konuştu

Feridun Yılmaz Bolu Gazetesi'ne konuştu
28 Mayıs 2021

Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Feridun Yılmaz Bolu Gazetesi'ne konuştu. Yılmaz, "Başkan Özcan'la aramızda en ufak bir kırgınlık, küslük yoktur" dedi.

HABER : Caner Güngör

Bolu Belediyesinde başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Feridun Yılmaz istifasının ardından ilk kez Bolu Gazetesine konuştu.

Herkesin neden istifa ettiğini çok merak ettiği Feridun Yılmaz, "Bu bir bayrak yarışıdır. Benden sonra bu göreve gelen arkadaşlarımız bu yarışı sürdürecektir. Belediye Başkanımız Tanju Özcan'la aramızda en ufak kırgınlık, küslük yoktur. Ben Bolu'ya hizmet etmeye devam edeceğim. Bolu'ya hizmet etmek için bir makamda oturmaya gerek yok. Her zaman başkanımızın yanındayım. Üzerime düşen her konuda Bolu'nun emrindeyim" dedi.

3 yorum yapılmış

  • Akil28 Mayıs 2021 - 23:20
    Hah hah haaa bizde inandık. Hışdama işte of çocuğum hora geçürün.
  • Vatandas29 Mayıs 2021 - 11:18
    Sayin Feridun Yilmaz Bolu`nun cocugudur.Istifasinin ardinda birseyler arayanlara cok guzel cevap vermis.Dedikodulari kesecek bir cevap vermis.Aciklamalarindan dolayi kendisi puan kazanmistir.Troller uzulmustur.Kiskananlar catlasin. Üzerime düşen her konuda Bolu'nun emrindeyim diyen Feridun Bey`i tebrik ederiz.
  • Adamın dibi30 Mayıs 2021 - 13:06
    Sebepsiz istifa olmaz yada görevden el çektirilmez. "Laf olsun torba dolsun" bağlamında lazıgüzaf bir konuşma olmuş...

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.