Gölcüğün gelirleri artık Boluspor'a

Gölcüğün gelirleri artık Boluspor'a
5 Haziran 2021

Alaaddin Yılmaz'ın belediye başkanlığı döneminde işletmesi Bolu Belediyesince kiralanan daha sonrada Bolu Belediyespor'a verilen Gölcük Tabiat Parkı'nın işletmesini Başkan Tanju Özcan Belediyespor'dan alarak Boluspor'a verdi.

HABER : Caner Güngör

Özellikle Necip Çarıkçı döneminde Boluspor Gölcüğün işletmesini alabilmek için dönemin Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a defalarca müracaatta bulunmuş fakat olumlu bir sonuç alamamıştı.

Başkan Özcan Boluspor Başkanı Abdullah Abat'ın talebi üzerine Gölcük Tabiat Parkı işletmesini Belediyespor'dan alarak Boluspor'a verdi.

Pandemi öncesi Gölcük'ten yılda ortalama 2 buçuk milyon TL'nin kazanıldığı öğrenildi. Başta Gölcüğe girişte ödenen ücretler ve müstecirlere ait işletmelerin kiraları bundan sonra Boluspor'a gelecek.

6 yorum yapılmış

  • Bolulu145 Haziran 2021 - 22:38
    Tanju başkan Sinan başkanı yarı yolda bırakmış nokta
  • Gerçek taraftar6 Haziran 2021 - 00:01
    Hiç bir başarısı olmayan Boluspor ve 30 yıl sonra süperlige çıkmış Belediyespor. Yazıklar olsun
  • Bolulu6 Haziran 2021 - 00:03
    Hayırlı olsun
  • Ertuğrul Şahinoğlu6 Haziran 2021 - 18:08
    Bir boluspor lu olarak çok teşekkürler başkanım. Darısı yeni Atatürk stadı na inşaallah.
  • Bolulu147 Haziran 2021 - 14:32
    Sinan beyin yolda bırakıldığını yazmıştım ya, Bir adım ileriye gidiyorum, Sinan başkan bırakır Belediyespor bu sene düşer, Tanju bey ne yapar orasını bilemiyorum. Bir tarafta zorla kümede kalmış bir takım, bir taraftan destan yazmış bir takım. Belediyespora daha fazla destek aranacağına en büyük gelir elinden alınıyor. Aklıma gelen ilginç bir konu ise Sinan beyin ileride Boluspor'a başkan olmasının önüne geçmek için mi başarısız olması isteniyor?
  • Bolulu1410 Haziran 2021 - 15:26
    İnsan düşünen canlı demişler. Ben Tanju başkanın yerinde olsam basın toplantısı yaparım ve Boluspor süper lige çıktığı gün Gölcük gelirlerinin tamamını vereceğim deseydi ve o şekilde yapsaydı daha iyi olurdu. Bu sene zorla ligte kalmış bir takım ödüllendirilip, başarılı olan cezalandırılıyorsa büyük adaletsizlik. Bu arada Tanju başkan Belediyespora başka bir gelir bulduysa önce bunu açıklamalıydı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.