Gönüllük temalı fotoğraf yarışması düzenleniyor

Gönüllük temalı fotoğraf yarışması düzenleniyor
27 Kasım 2020

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü dolayısıyla “Gönüllülük” temalı fotoğraf yarışması düzenlenecek.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda; gönüllülüğün tanıtılması, yaygınlaştırılması, desteklenmesi, teşvik edilmesi ve böylece; gençleri, yaşadıkları topluma karşı daha sorumlu olmaya, bir arada hareket etmeye ve gönüllü olmaya yönlendirmek amacıyla; fotoğraf sanatına meraklı gençler ve amatör fotoğrafçılara yönelik “Dünya Gönüllüler Günü Fotoğraf Yarışması” düzenleneceği duyuruldu.

Dünya Gönüllüler Günü Fotoğraf Yarışması’na 14-29 Yaş aralığındaki tüm gençler, ücretsiz olarak katılabilecek. Başvurular, 24 Kasım 2020 ile 05 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacak.

Yarışmaya katılan gençler, çektikleri “Gönüllülük” temalı fotoğraflar ile https://gencizbiz.gsb.gov.tr/ adresine online olarak başvuru yapacak. Her yarışmacı en fazla bir adet fotoğrafla katılabilecek.

“Dünya Gönüllüler Günü Fotoğraf Yarışması”nda değerlendirme sonucu birinci olanlara fotoğraf makinesi, ikinci olanlara akıllı telefon, üçüncü olanlara ise tablet bilgisayar verilecek.

Yarışma sonuçları 16 Aralık 2020 tarihinde açıklanacak.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.