Güner kongre takvimini açıkladı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  MKYK toplantısı sonrası kurmayları ile birlikte kongre kararı almıştı. Karara ilişkin açıklama yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner kongre takvimi hakkında bilgi verdi .

Güner kongre takvimini açıkladı
4 Eylül 2024

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKYK toplantısı sonrası kongre  kararı aldı. 81 ili ilçe ve beldelerini kapsayacak kongre süreci Genel Merkez kongresiyle son bulacak .

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner takvime ilişkin yaptığı açıklamada, "8'inci olağan kongre sürecimiz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında geçtiğimiz hafta gerçekleşen MKYK toplantısı sonrası fiilen başlamıştır. Bolu İl Teşkilatı olarak sürece dair hazırlıklarımıza bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz.

İlk olarak 21/ 22 Eylül 2024 tarihinde delege seçimlerini gerçekleştireceğiz. Kongre sürecimizi 3 belde ve 9 ilçe olarak Ekim ayı içinde tamamlayacağız.

Yine aynı süreçte Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Teşkilatlarımızda da Kongrelerini tamamlayacağız.

Yıl sonu itibari ile de Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile belirleyeceğimiz uygun bir tarihte,Genel Başkanımızın da katılacağı İl Kongremizi yapmayı hedefliyoruz.

AK Parti'de kongre süreçleri yenilenme sürecidir. Yenilik, sadece kadroların yenilenmesinden ibaret değildir. Aynı zamanda teşkilat içerisindeki heyecanı da motivasyonu da tazeler. 
Siyasetin gayesi millete memlekete hizmet etmekse insanın temel görevi de hayatı güzelleştirmektir.

Bu güne kadar bu istikamette yaptığımız çalışmalarımızı yine aynı heyecanla Ak Parti teşkilatları olarak sürdürme gayretinde olacağımız düşüncesi ile 8. olağan kongre sürecimizin, beldeler dahil tüm ilçelerimize ve Bolumuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.