Haber alınamayan kadın evinde baygın bulundu

Haber alınamayan kadın evinde baygın bulundu
26 Haziran 2020

Oğlunu telefonla arayarak iyi olmadığını söyleyen kadın, evinde baygın bulundu.

Alınan bilgiye göre, Borazanlar Mahallesi 410. Sokak'taki bir sitede yaşayan Canan P. (48), İstanbul'da bulunan oğlunu arayarak kendini iyi hissetmediğini söyledi.

Bunun üzerine İsmail P, annesinin komşularını arayarak onları durumdan haberdar etti.

Canan P'nin evine giremeyen komşuları, polis ve itfaiyeden yardım istedi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, polis eşliğinde, Canan P'nin 2. kattaki dairesine, merdivenli araçla açık balkon kapısından girdi.

Evde baygın bulunan Canan P, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Canan P'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

2 yorum yapılmış

  • Murat26 Haziran 2020 - 13:30
    Annesini merak edip kalkıp istanbuldan gelmeyen evlada ne demeli komşuları 'ni aramış da anneme bakın demiş te merak etmiş te sen niye kalkıp gelmiyorsun
  • Murat'a cevap ( Hakkı Ben )26 Haziran 2020 - 20:11
    "Annesini merak edip gelmemiş" Şu dönemde bırak istanbuldan gelmeyi yan binadaki akrabana gidemiyorsun "ona birşey olur" korkusuyla. boş beleş yorum yapmakta inanın sizin gibilerin üstüne yok. ve eminim aynı durumda olsan sende o evlat gibi yapardın dicem ama sende komşuları akıl edecek fikir genişliği varmı şüpheliyim..

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.