20 yaş altına sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak

20 yaş altına sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Koronavirüs gündemi ile gerçekleşen Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar için alınan kararları da duyurdu. Alınan yeni tedbirler arasında 65 yaş üstü için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının çalışanlar hariç 20 yaş altı için uygulanması kararı verildi. İçişleri Bakanlığı'ndan yayınlanan genelgede 65 yaş ve üzeri vatandaşlara hangi saatlerde sokağa çıkma yasağı uygulanacağı paylaşıldı. 20 yaş altı vatandaşların ise farklı saatlerde sokağa çıkabileceği belirtildi. Peki, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi saatler arasında uygulanacak?

65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma kısıtlaması Türkiye'nin koronavirüs gündeminde takip ediliyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, alınan yeni kararları duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halen 65 yaş üstü için uygulanan belirli saatlerde sokağa çıkma uygulaması, çalışanlar hariç olmak üzere 20 yaş altına da teşmil edilecek. " dedi. İçişleri Bakanlığı'ndan yayınlanan genelgede ise, "65 yaş ve üzeri vatandaşlar 10.00 ila 13.00 saatleri, 20 yaş altı vatandaşlar, 13.00 ila 16.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek." denildi.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.