4 Ağustos'ta kapılarını açacak

4 Ağustos'ta kapılarını açacak
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Karaçayır mahallesinde faaliyet gösteren Soysal Spor Kompleksi bünyesinde bulunan soysal gençlik ve spor kulübü yaz futbol okulunu 170 sporcusu ile birlikte 4 ağustos'ta kapılarını açacak.

Soysal Gençlik ve Spor Kulübü genel koordinatörü Ömer Yavuz yapmış olduğu açıklamada, "hali hazırda erkek ve kız futbol takımımızda 170 sporcumuz bulunmakta. Bunların tamamına yakınına lisans çıkararak en kısa zamanda amatör futbol liglerine katılarak hem kulübümüzü en iyi şekilde amatör liglerimizde temsil edeceğiz hemde yavrularımıza spor ahlakını kazandırarak kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayacağız. Aramıza katılmak isteyen yavrularımız olursa yaz okulumuz 4 hafta sürecek 2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014 doğumlu erkek ve kız çocuklarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız. Biri kaleci antrönörü toplam 5 antrenör ile çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamaktan onur duyacağız" dedi.

Çocuklarının sağlıklı ve disiplinli bir ortamda spor yapmasını isteyen veliler soysal spor kompleksine müracaat edebilirler.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.