Ahmet Yoltaş güven tazeledi

Ahmet Yoltaş güven tazeledi
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 64. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Kongreye tek listeyle giren mevcut Başkan Ahmet Yoltaş,  güven tazeledi.

Necip Fazıl Kültür Merkezinde gerçekleşen Genel Kurula, BESOB Başkanı Tahir Gayret, 5. Bölge Birliği Başkanı Erkan Taşlı, Siyasi Partilerin İl Temsilcileri, meslek odaların başkan ve yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin başkanları katıldı.

DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Gerçekleşen genel kurulla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Yoltaş, kongrede katılım göstererek kendisini destekleyen herkese teşekkür etti. 

“ESNAFLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Yoltaş; “Bu Genel Kurulda mesaj ve selamları ile bizleri onurlandıran TESKOMB Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül’e çok teşekkür eder hürmetlerimizi sunarız. Ayrıca katılan ve katılamadıkları için Genel Kurulumuza çiçek, çelenk ve mesaj yollayan Milletvekillerimize, Bakan Yardımcılarımıza, Belediye Başkanlarımıza, çok değerli ortaklarımıza ve esnaflarımıza çok teşekkür ederiz. Genel Kurulumuzun Bolu Esnaf ve Sanatkârlarına ve ortaklarımıza hayırlara vesile olmasını diler, en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerine yerdi.

Ahmet Yoltaş'ın yönetiminde şu isimler yer aldı; Kutay Kolludemiroğlu, Orhan Fırat, Aydın Aslan, İbrahim İstek 

Denetim kurulu; Mustafa Yaman, Salih Değerli

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Esas Bolu'lu. (3 yıl önce)
    Durmak yok yolmaya devam !
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.