Akgül'den Rektör Yiğit'e PET-CT teşekkürü

Bolu Milletvekili İsmail Akgül, BAİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hizmete alınan PET-CT cihazı için başta Rektör Prof. Dr. Faruk Yiğit olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Akgül'den Rektör Yiğit'e PET-CT teşekkürü
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde PET-CT cihazının hizmete alınması dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Akgül, cihazın Bolu'nun uzun süredir beklediği önemli sağlık yatırımlarından biri olduğunu belirterek, başta BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Yiğit olmak üzere sürece katkı sunan herkese teşekkür etti.

PET-CT cihazının uzun süredir Bolu'nun önemli sağlık ihtiyaçlarından biri olduğunu ifade eden Akgül, konuyu daha önce birçok kez Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda gündeme taşıdıklarını ve sürecin yakından takipçisi olduklarını söyledi.

Akgül açıklamasında, "Daha önce Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda defalarca gündeme taşıdığımız ve hemşehrilerimizin uzun zamandır beklediği PET-CT cihazının Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanemizde hizmete alınmış olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Rektör Yiğit'e özel teşekkür

Cihazın hizmete alınmasında emeği geçenlere teşekkür eden Akgül, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Sağlık Bakanlığı ve üniversite yönetiminin sürece önemli katkılar sunduğunu belirterek, özellikle göreve başladığı günden bu yana konunun sonuçlanması için yoğun çaba gösteren BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Yiğit'e teşekkür etti.

Akgül, "Bu önemli sağlık yatırımının ilimize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanımız Sayın Kemal Memişoğlu'na ve Sağlık Bakanlığımıza, ayrıca göreve geldiği günden itibaren sürecin tamamlanması adına büyük bir gayret ve özveri gösteren Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Yiğit başta olmak üzere, hastane yönetimimize, akademik kadromuza, sağlık çalışanlarımıza ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum." dedi.

İl dışı sevkler azalacak

PET-CT cihazının hizmete alınmasıyla birlikte kanser hastalarının tanı ve tedavi süreçlerinin daha hızlı yürütüleceğini vurgulayan Akgül, vatandaşların il dışına sevk edilme ihtiyacının da önemli ölçüde azalacağını belirtti.

Açıklamasının sonunda sağlık alanında Bolu'ya kazandırılacak her yatırımın takipçisi olmaya devam edeceklerini ifade eden Akgül, PET-CT cihazının Bolu'ya ve bölgeye hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.