Allahtan içeride öğrenciler yoktu

Allahtan içeride öğrenciler yoktu
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde bulunan spor tesislerinin olduğu bölgedeki kapalı tenis kortunun çatısı çöktü. O sırada tesisin boş olması olası bir faciayı önledi.

Hafta sonundan bu yana aralıksız yağan kar yağışı nedeniyle tenis kortunun çatısında 1 metreye yakın kar birikti. Üzerindeki ağırlığı uzun süre kaldıramayan tenis kortunun çatısı yüksek bir gürültüyle bir anda çöktü. Kullanılmaz hala gelen tenis kortunda büyük maddi hasar oluştu.

“YARALANMA MEYDANA GELMEDİ”

Konuyla ilgili üniversiteden yapılan açıklamada, “Üniversitemiz Gölköy Kampüsü Aktivite Merkezi yanında bulunan kapalı tenis kortunun çatısı aşırı kar yağışı dolayısıyla çökmüş bulunmaktadır. Olay ardından Bolu İtfaiyesi ve AFAD ekipleri inceleme yapmış ve herhangi bir yaralanma meydana gelmediği tespit edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.