Anlayan varsa beri gelsin

Anlayan varsa beri gelsin
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Belediye Binası’nda bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şahıs ile ilgili Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medyadan bir açıklama yayınlayarak şikayetçi olmadığını açıkladı.

Dün Bolu Belediye binasında başkanla pazar tezgahı için görüşmek için giden H.A. isimli vatandaş neredeyse terörist ilan edilmiş sanki başkan Tanju Özcan'a bir silahlı girişimde bulunmuş izlenmimi yaratılmıştı.

Bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şahıs ile ilgili olarak sosya medayadan bir mesaj yayınlayarak şikayetçi olmadığını açıkladı.

İşte başkan Özcan'ın o açıklaması...

"Dün başkanlık makamımıza saldırı sonucu tutuklanan şahsı; ailesinin ve çocuklarının mağdur olmaması için, onların ricalarını kırmayarak ve pişman olduğunu düşünerek “şikayetçi olmadığıma dair” dilekçeyi Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderiyorum. Kamuoyunun bilgisine sunarım."

Reklam
Haber Fotoğrafları
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Size Hiç Yakışmadı Başkanımmm Akpartili Olarak (1 yıl önce)
    Adam pazarcıymış sizinle görüşmeye gelmiş herkezde Bıcak Çakı var Sonuçda Genclerin Hepsinde var kelebek çakı var ama Yaşlı kesimlerde Kılıflı bi şekildi görünüyor çakıları Alışkanlık yani mu ama Bu laflar size Yakışmadı Başkanım bir ak Partili olarak Sizi belediyizi seviyorduk M.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.