Annesiz kalan yavru kurtları dağ başında eliyle beslemeye başladı

Bolu'da yaptığı doğa ve vahşi yaşam çekimleri ile büyük beğeni toplayan Abdullah Aksoy, Aladağ'da annelerini kaybeden 2 yavru kurtu fark ettikten sonra yavru kurtları kendisi beslemeye başladı.

Annesiz kalan yavru kurtları dağ başında eliyle beslemeye başladı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yine doğal yaşamda kamp ve çekim yapmak için Aladağ'a çıkan Abdullah Aksoy bu esnada 2 kurt yavrusunu fark etti. Son derece çelimsiz halde gördüğü kurt yavrularının annelerini kaybettiğini fark eden Abdullah Aksoy hemen şehir merkezine inerek haşlanmış et ve tavuk alarak yavru kurtların yuvalarının bulunduğu ormanlık alana geri döndü.

Getirdiği yiyecekleri kurt yavrularına veren Abdullah Aksoy şimdi 2 günde bir kurt yavrularının yuvasının olduğu bölgeye giderek yavruları besliyor.

Aksoy bu anları kamera kaydına alarak kendine ait ve binlerce kişinin takip ettiği 'bi yabani' isimli youtube kanalında yayınladı.  

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.