Araç kurtarmaya gitti canından oldu

Araç kurtarmaya gitti canından oldu
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Gerede ilçesinde bir oto kurtarma firmasında çalışan Fatih Durmaz Cankurtaran mevkiinde arızalanan bir aracı kurtarmaya gitti. Durmaz arızalanan aracı çekiciye yüklediği esnada bir tır çekicinin üstüne çıktı. Fatih Durmaz kazada hayatını kaybetti. Olay dün gece 02.00 sıralarında Cankurtaran mevkiinde meydana geldi. Bir oto kurtarma firmasında çalışan Fatih Durmaz 14 KG 007 plakalı kurtarıcı ile cankurtaran mevkiindeki arıza yapan aracı kurtarıcıya yüklemek için emniyet şeridinde durdu ve gerekli önlemleri aldıktan sonra arızalı aracı yüklemeye başladı. Bu esnada aynı istikamette seyreden 41 YL 004 plakalı TIR'ın sürücüsü uyuduğu için emniyet şeridinde bulunan kurtarıcıya arkadan çarparak üzerine çıktı.
Arızalı aracı yüklemeye çalışan Fatih Durmaz olay yerinde feci şekilde can verirken tır sürücüsü yaralı kurtuldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.