Atakent konutlarında son perde

Atakent konutlarında son perde
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu halkının sabırsızlıkla beklediği Bolu Belediyesi ATAKENT Konutları’nın yapım ihalesi bugün yapıldı. Bolu Bel A.Ş tarafından yapılan ihaleye 4 istekli firma katıldı.

Bolu Belediyesi’nin şirketi olan Bolu Bel. A.Ş. Bolu halkının yakından takip ettiği tarihi bir ihale gerçekleştirdi.

Dar gelirli vatandaşları uygun koşullarda ev sahibi yapmak amacıyla Bolu Belediyesi tarafından Dağkent bölgesinde 26 dönüm arazi üzerine inşa edilecek olan, 6 blok ve 404 daireli ATAKENT Konutları Projesi’nin yapım ihalesi Bolu Bel A.Ş tarafından yapıldı.

4734 Sayılı yasaya uygun olarak şirket binasında gerçekleşen ihaleye 4 istekli firma katıldı. İhale Komisyon Başkanı, isteklilerin dosyalarını kontrol edip, teklifleri okuduktan sonra, İhale Komisyonu’nca gerekli değerlendirmeler yapılmak üzere ihaleyi sonlandırdı.

İhale sonunda 6 blok ve 404 daireli ATAKENT Konutları Projesi’nin yapımı için en uygun fiyatı 129 milyon 325 bin TL artı KDV ile bir Ankara firmasının verdiği öğrenildi. 

Reklam
Yorumlar

2 yorum yapılmış

  • Bahattin (2 yıl önce)
    Konutlar için Nerelere başvurmamız gerekiyor şartları neler bu konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim
    0
    0
    Yanıtla
  • GARİP (2 yıl önce)
    İHALE DÖKÜMANI ÖDEME ŞARTNAMESİ (2021 %35) (2022 % 50) (2023 % 15) SÖZLEŞME İMZALANINCA 45 MİLYON TL CEPTE. NASIL GÜZEL OLACAKMI HERŞEY. ÇİVİ ÇAKMADAN 45 MİLYON ÖDEME. YİYİN AĞALAR YİYİN. YETİMİN HAKKINI YİYİN. ELBET SİZDEN DE ÇIKAR.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.