Aydın'dan Hisar Tepesi iddialarına cevap

Aydın'dan Hisar Tepesi iddialarına cevap
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği ‘Cemiyet Sohbetleri’ programında katılan AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. 

Haber: Ayşe Tavaş

Gazetecilerin, Belediye Başkanı Tanju Özcan’nın Hisar Tepesi projesini Ak Parti Kadın milletvekili engelliyor iddiasını sorması üzerine Arzu Aydın, “Şunu altını çizerek söylüyorum Bolu'nun yararına olacak konuların siyaseti partisi olmaz. Bolu’nun yararına gerçekleşecek projeyi benim engel olmam söz konusu olamaz. Hukukcular bir konu üzerinde belge ve donanımla çalışırlar. Başkan Özcan yıllardır hukuk alanında çalışmasına rağmen belgesiz donanımsız şekilde iddialarda bulunmaktadır. Hisar tepesine benim engel olduğum hakkında elinde bir belgesi varsa göstersin. Belgesiz donanımsız böyle iddialar ortaya atmasın. Ak Parti olarak Hayvan Hastanesi konusunda Belediye’ye desteğimiz oldu neden bu konuları Özcan dile getirmiyor. Belgesiz donanımsız iddialarda bulunuyor" diye söyledi. 

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.