Ayılar paramparça etti

Ayılar paramparça etti
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu’nun Karca Kabak Köyü yakınlarında İbrahim Mülayim isimli vatandaş tarafından geçtiğimiz yıl Haziran ayında kurulan 5 fenni 4 kara kovan ayılar paramparça etti.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ Olay, geçtiğimiz Pazar günü Bolu’nun Karca Kabak Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz yıl Haziran ayında İbrahim Mülayim satmak üzere arılı 5 fenni, 4 kara kovanı Petçe adında bir alana koyarak, etrafını çalılar ile çevirdi. Geçtiğimiz Pazar günü ise kontrol amaçlı kovanların yanına gelen Mülayim, hayatının şokunu yaşadı. Yaklaşık 1 yıldır emek vererek uğraştığı kovanlarını paramparça bulan Mülayim kovanlarda bulunan balların, peteklerin, arıların ve polenlerin son damlasına kadar ayılar tarafından yendiğini gördü. Çıtaların tamamen kırıldığı söyleyen Mülayim, toplam 7 tane olan boş kovanlara ayıların dokunmadığını belirtti.
Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.