Baroda seçim heyecanı

Baroda seçim heyecanı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Bolu Barosu’nda seçim heyecanı şimdiden başladı. Mevcut Baro Başkanı Ferit Atalay ile yılların deneyimli avukatlarından Sabri Erhendekçi, bu hafta sonu yapılacak genel kurulda, başkanlık için yarışacaklar.

Hali hazırda Bolu Baro Başkanlığını yürüten Ferit Atalay, 4’ncü kez yeniden Baro Başkanlığı için varım dedi. Atalay’ın karşısında bu sefer güçlü bir aday çıkıyor. Yılların deneyimli avukatlarından olan Sabri Erhendekçi’de, baro başkanlığına aday olacağını açıkladı.

6 Ekim 2018 tarihinde Gazelle Otel’de genel kurul ve Pazar günü(7 Ekim 2018) tarihinde de Baro Evinde seçim yapılacak. Seçimlerde 162 avukat yeni başkanın seçilmesi için oy kullanacak. Mevcut Başkan Atalay, genel kurulun ve seçimlerin demokratik bir ortamda, dostluk ve kardeşlik içerisinde geçeceğini, kim seçilirse seçilsin, meslektaşları ve müvekkilleri için çalışacaklarını belirterek, hem kendisine hem de meslektaşı Erhendekçi’ye başarı diledi.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.