Başkan Ateş aday olacak mı ?

Başkan Ateş aday olacak mı ?
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Son olarak Türkiye'nin iş dünyasının kalbi olan TOBB yönetimine seçilerek büyük ses getiren Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş'in milletvekili adayı olup olmayacağı kamuoyu tarafından büyük merak konusu oldu.

Uzun yıllar başarılı bir şekilde Bolu Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığını yürüten, son seçimde yine seçilen ve hemen peşinden Türkiye'nin iş dünyasının kalbi olan TOBB yönetimine giren ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile yakınlığı herkes tarafından bilinen başkan Türker Ateş'in milletvekili adayı olup olmayacağı Bolulu vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında geliyor.

İş dünyasında ki başarısını sivil toplum örgütlerinde de kabullendiren başkan Türker Ateş bugüne kadar siyasi bir çalışma yapmamış olsada Bolulu vatandaşlar Ateş'in bilgisi, birikimi ve özellikle iş dünyasında ki ağırlığı ile vekillik yarışı içinde görmek istediklerini dile getiriyorlar.

Şu ana kadar o yöne hiç bir olumlu yada olumsuz bir tavır sergilemeyen başkan Türker Ateş'in milletvekili adayı olup olmayacağı henüz belirsizliğini koruyor. 

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.