BAŞKAN DOĞANAY'DAN 'ŞOV' TEPKİSİ

BAŞKAN DOĞANAY'DAN 'ŞOV' TEPKİSİ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, sosyal medya paylaşımında “Şov” söylemlerine dikkat çekerek, “Bazı gezi zekalı olanlara duyurulur, İsveç’ten özel uçakla hasta getirerek şov yapmışız! Evet yaptık” ifadelerini kullandı.

Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, İsveç’ten özel uçakla hasta getirilen Türk vatandaşı için bazı kesimlerce “Şov yaptılar” sözlerine cevap verdi. Yaptığı sosyal medya paylaşımında Doğanay, “Beyninde virüs taşıyan bazı gezi zekalı olanlara duyurulur, İsveç’ten özel uçakla hasta getirerek şov yapmışız! Evet yaptık. Sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz, sınırlarımız içinde devletimizin kudretli ve şefkatli elini uzatmak için, sağlık bakanlığımıza bağlı helikopterler ile sınırlarımız dışında üzerinde Ayyıldız arması taşıyan özel ambulans uçaklarımızla zorda kalan vatandaşımızın olduğu her noktaya gidip sizin deyiminizle (ŞOV) yapmaya devam edeceğiz. Unutmayın. Peki, siz Adana’da yaptığınız hastane ile (şov) yaparken biz bir şey söyledik mi!!!” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Yorumlar

4 yorum yapılmış

  • ALİMURAT TURAN (4 yıl önce)
    BAŞKANIM DURMAK YOK YILMAK YOK YOLA DEVAM BU ŞOVLARI YAPMAK BU HIZMETLERİ VATANDAŞA SUNMAK HER SIYASACETCİYE NASIP OLMAZ LAF DEYİL İŞDİR AYNASI KIŞININ DAHA DÜN KEÇİ EŞEK ÇIKMAYAN BÖLGELERIMIZE UÇAK İNİYOR BUNU GÖRMEYENLER GÖRMEK İSDEMEYENLERIN KAFALARINDA SIKINTI VAR ALLAH YAR VE YARDIMIZ OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • bolulu (4 yıl önce)
    Sizinde dediğiniz gibi şovdu,aynen katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feridun salim Şekerci (4 yıl önce)
    Sayın başkanım Nurettin bey tam destek arkasındayız reisimiz cumhurbaşkanımız sn recep Tayyip Erdoğan ve ak partinin lakin İstanbul sözleşmesi derhal iptal edilsin haçlı zihniyeti kaldırılsın turk İslam aile geleneği parçalanıyor millet feryad ediyor sesımızı duyurun reisimiz Erdoğana komünistler azgın feministler LGBT lıler bayram ediyor ak parti tabanında büyük rahatsızlık var bilginize saygılar sunuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan Tunç (4 yıl önce)
    Aziz Milletimize dūşman kripto tipler var.Gezi zekalı olanlar ve diğerleri hep dışarıdan talimat alarak huzur bozan örgūtlerin kullandığı maşaları var.Ak Parti bu guruplar bu vatan hainleri tarafından hep hedef alınmaktadır.Bunun nedeni AK Partinin Aziz Milletimizi dūnyanın en būyūk ve gūçlū ūlkerinden biri yapmak istemesi ve bu uğurda yavaş yavaş Sonics yaklaşmasıdır.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.