BAŞKAN KESİLEN AĞAÇLA İLGİLİ KONUŞTU

BAŞKAN KESİLEN AĞAÇLA İLGİLİ KONUŞTU
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Belediye Başkanı Tanju Özcan Borazanlar Mahallesi'nde belediye ekipleri tarafından kesilen ıhlamur ağacıyla ilgili Bolu Gazetesi'ne konuştu.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde yol çalışmaları sırasında Borazanlar Mahallesi'nde derenin hemen başında bulunan ıhlamur ağacının kesilmesiyle ilgili yaşanan gelişmeleri Bolu Gazetesi'ne değerlendiren Başkan Özcan, "Olayı duyduğumda hemen araştırdım. Neden kestiklerini sordum" dedi.

Başkan Özcan ağaç konusunda ki hassasiyetini herkesin bildiğini dile getirerek, "Öncelikle şunu söyleyeyim böyle bir olay bir daha yaşanmayacak. Biliyorsunuz biz bir çalışma yaparken ağacı kesmek yerine makinamızla söküp başka bir yere dikiyoruz. Ve bugüne kadar bu yolla yaptığımız taşıma işlemlerinde ağaçların hepsi tuttular. Neden yine böyle bir çalışma yapmadıklarını sordum. Ağacın dere içerisinde olmasından dolayı ve ağaçta bulunan bir hastalıktan dolayı böyle bir tasarrufta bulunduklarını söylediler. Rapora göre ağaçta bir hastalık varmış ve başka yere nakletsekte ağacın kuruyacağı bilir kişi raporuyla sunulmuş. Ama böyle bir şey yaşanmasından çok büyük üzüntü duydum" dedi.

Başkan Özcan ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem verdiklerini, sadece bu yıl içinde 5 bin ağaç diktiklerini, hedeflerinin ise 20 bin ağaç dikmek olduğunu söyledi.

 

 

Reklam
Yorumlar

3 yorum yapılmış

  • Refik Carli (4 yıl önce)
    Peki o hasta bir agacti, ya şehitlikte 2 hafta once kesilen ve size bizzat bildirdiğimiz ve bilgim yok dediginiz ağaçların ne suçu vardı.bu ağaçların fotoların o zaman sayfamda paylaştım. Sanırım sizin haberiniz olmadan bazıları kendi kafasına gore isler yapıyorlar başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • ayse (4 yıl önce)
    valla sehıtler mezarlugındakı saglam agacları da dogramıslar. cevapta curumustu. tek tek fotıgraflarını cektım. hıc bırınde kuruma ve curuk yok. bırde aptal yerıne koyup budama yapılmıstır dendı. tanju başkana bır daha oy verırken bunları dusunecegım. (senelerce ona oy verdım) canım agacları katletmısler. affetmıyorum. agaclara deger verıyorlarmıs guldurmesınler beni. bence Park ve bahceler mudurunuzu doga sevgısı olan bırınden secın.
    0
    0
    Yanıtla
  • olay yeri (4 yıl önce)
    nerden nasıl saldıracaklarını bilemiyorlar oysaki biz biliyoruzki sayın başkanımızın bu konuda ne kadar duyarlı olduğunu
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.