Başkan Özcan bakın kime oy verecek

Başkan Özcan bakın kime oy verecek
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimi destekleyeceği konusunda net konuştu. Özcan, Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı.

“CHP’DEN DE ATSALAR, BEN YİNE MİLLET İTTİFAKI ADAYINA OYUMU VERECEĞİM”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özcan, “Millet ittifakının ortak adayından yana olur. Ben Cumhuriyet Halk Partisiyle şu an hukuki bağım tekrar kurulmuş değil ama bu sadece hukuken verilmiş bir karar. Şu anda ben partinin önemli yöneticileriyle, süreçle ilgili konuşuyorum. O sadece süresi tamamlanması gereken belki de bir sürpriz olur, seçimden önce bu süreyi durduruyoruz da diyebilirler. Çok önemli değil benim partimde gidip delege seçimlerinde oy kullanamamaktan başka bir yaptırımı yok bunun. Dolayısıyla 13 Haziran’da zaten benim doğal olarak sürem doluyor. Ben sadece arayıp partiyi 12 Haziran’da, “ben Tanju geliyorum” demek düşüyor bana ama tercihim net. Beni bundan sonra CHP’den de atsalar, ben yine Millet ittifakı adayına oyumu vereceğim” ifadelerini kullandı.

Reklam
Yorumlar

2 yorum yapılmış

  • Vatandaş (1 yıl önce)
    HDP ile arasına mesafe koymuştu!ne oldu yalan oldu.Menfaatine uymadı.Yazik verdiğimiz oylar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Birbilen (1 yıl önce)
    Bu vatandaşı o jadar abarttınızki millette birşey sandı.Yakınında kim varsa harcadı.Siyasi ikbal için yapamayacağı yok .Her davulun önūnde oynar.Bolu halkı bin pişman.Kapının önūde konuldu mecburek oy verecegim diyor.İnanın vermez.Çūnkū çok kindardır.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.