Başkan Özcan Gürsel Tekin'e kafayı taktı

Başkan Özcan Gürsel Tekin'e kafayı taktı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiden ihraç edilmesine yönelik başlayan süreçle birlikte yaptığı açıklamalarla dikkat çeken CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in son HDP açıklaması tepki çekti.

Özcan’ın partiden ihracını isteyen isimlerin başında gelen Tekin’in açıklamalarıyla birlikte Özcan ile arasında başlayan gerginlik daha da artarak devam ediyor. Özcan, son olarak Tekin’e genel başkan olursan kaç HDP’liye genel başkan yardımcılığını vermeyi düşünüyorsun diye sordu.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı televizyon programlarında ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a tepkisini dile getirdi. Tekin’in son olarak ‘HDP’ye bakanlık verilebilir’ şeklindeki açıklamalarının ardından ikili arasında gerginlik daha da arttı. Tekin’in son olarak katıldığı bir programda Özcan’a yönelik söylediği “O CHP’li bile değil. Ciddiye bile almıyorum” şeklindeki sözleri gerilimi daha tırmandırdı.

Başkan Özcan, son olarak sosyal medya hesabından Tekin’i hedef alarak, “HDP’ye bakanlık diyordun Sayın Gürsel Tekin, peki şayet Genel Başkan olursan kaç HDP’liye Genel Başkan Yardımcılığı, kaç HDP’liye Milletvekilliği, kaç HDP’liye Belediye Başkanlığı vermeyi düşünüyorsun? Bunu da açıklar mısın? Şunu da söyliyeyim; atılmazsam sana benden oy moy yok.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Vatandas (2 yıl önce)
    Gursel Tekin'i CHP yönetimi kendi görüşüdür diyerek geçiştirmemelidir.Partiden atılmalıdır.O ancak HDP de kendisine yer bulur.CHP ye çok oy kaybettirdi.Bu kafa gibi düşünen CHP liler seçimde avucunu yalarlar.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.