Başkan Özcan milletvekili Türker Ateş'i makamında ziyaret etti

Başkan Özcan milletvekili Türker Ateş'i makamında ziyaret etti
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

CHP'den aday adaylığını açıklamasından sonra sık sık tweet atarak "Ben bu oyunu bozarım" diye gözdağı veren Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçim sürecinde adaylığını eleştirdiği CHP Milletvekili Türker Ateş’i makamında ziyaret etti.

Bilindiği üzere Başkan Tanju Özcan 14 Mayıs genel seçimleri sürecinde CHP’den adaylığını açıkça eleştirdiği, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na yönelik olarak da "Senin para gücün, emek vermiş insanların emeklerini satın almaya yetmez. Ben bu oyunu bozarım" diyerek Türker Ateş'e karşı adeta bayrak açmıştı. Gelinen son noktada ise Başkan Tanju Özcan bugün milletvekili seçilen Türker Ateş'i TBMM'de makamında ziyaret edip hediye sepeti götürdü.

Ateş, Özcan’ın ziyaretini, "Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan TBMM'deki makamımıza nezaket ziyareti gerçekleştirdi..." ifadeleriyle paylaştı.

Başkan Özcan daha sonra MHP'den milletvekili seçilen İsmail Akgül'ü ve AK Parti'den seçilen Yüksel Coşkunyürek'i de  ziyaret ederek, "Bugün Bolumuzun değerli Milletvekilleri, Sayın Türker Ateş, Sayın İsmail Akgül ve Sayın Yüksel Coşkunyürek’i ziyaret ettim. Kendilerine başta Bolu olmak üzere ülkemiz için başarılı çalışmalar diliyorum." dedi.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.