Başkan Özcan Mudurnu'da oy istedi

Başkan Özcan Mudurnu'da oy istedi
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Başkan Tanju Özcan Mudurnu İlçesinde Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu için Mudurnululardan oy istedi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan seçim çalışmaları kapsamında Mudurnu ilçesine gitti. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ve CHP adaylarına destek isteyen Özcan’a, Mudurnulular yoğun ilgi gösterdi.

Tarihi Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerine sayılı günler kala Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Bolu Milletvekili Adaylarına destek için ilçe ziyaretlerine başladı. 

İLK DURAK MUDURNU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bu kapsamda ilk durağı Mudurnu ilçesi oldu. Tarihi ilçede Özcan; Kaymakamlık, Belediye, PTT gibi kamu kurumları ile çok sayıda işyerini ziyaret ederek, “artık değişimin kaçınılmaz olduğunu” söylediği vatandaşlardan 14 Mayıs’ta Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Bolu Milletvekili Adaylarına destek vermelerini istedi. Ziyaretler esnasında Özcan’a vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a Mudurnu ziyaretinde; CHP İlçe Başkanı Sami Özdemir ve partililer de eşlik etti.

Reklam
Yorumlar

2 yorum yapılmış

  • Necdet (1 yıl önce)
    Belediye seçimlerinden bay tanjuya rakip yok. Kendisi anket yaptırdı en güçlü aday MHP den Cihan Başaran çıktı. Beyefendiği, adaleti ve dürüstlüğü ile Cihan Başaran devirecek tancuyu
    0
    0
    Yanıtla
  • Abidin B.Gülen (1 yıl önce)
    Bldye seçimlerinde görecem seni,hayatın yalan senin o makamdan ineceksin,yüzüne bakan olmayacak,Allah büyük....by by tancuuu.....
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.