Başkan Özcan şimdiden tam destek sözü verdi

Başkan Özcan şimdiden tam destek sözü verdi
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Boluspor'un olağanüstü kongre kararı almasının ardından kulislerde hareketlilik yaşanırken Belediye Başkanı Tanju Özcan göreve gelecek kişiye belediye olarak tam destek vereceğini söyledi.

BU SEZON İDDİALI BİR TAKIM GÖRMEK İSTİYORUM

Başkan Özcan Boluspor'u bu sezon iddialı bir takım olarak görmek istediğini söyleyerek, "Boluspor bizim için çok değerli. İlerleyen günlerde bir kongre olacak. Bu kongreden çıkacak olan isimin etrafında camia olarak kenetlenmeliyiz. Bu kenetlenme olmadan başarı sağlayamayız. Taraftarlar olarak, siyasiler olarak, iş adamı ve yöneticiler olarak bu birlikteliği sağlarsak başarıyı yakalayabiliriz" dedi.

YENİ BAŞKANA TAM DESTEK SÖZÜ

Başkan Özcan kongreden çıkacak başkanın siyasi kimliğine, kendisine yakın olup olmaksızın arkasında olacağını belirterek, "Ben kongreden çıkacak başkanın siyasi kimliğine vs. bakmadan üzerime düşeni dün olduğu gibi bundan sonrada yapacağım. Hatta imkanlarımız olursa daha fazlasını yapacağım. Şimdiden bunun sözünü veriyorum" dedi.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.