BAŞKAN ÖZCAN SON NOKTAYI KOYDU

BAŞKAN ÖZCAN SON NOKTAYI KOYDU
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

İzzet Baysal Caddesi esnafının caddenin Kent Meydanı’ndan Demokrasi Meydanı’na kadar olan güzergahın tek şeritten araç trafiğine açılması için imza kampanyası başlatmasına karşın böyle bir şey pek mümkün görünmüyor.

HABER : Caner GÜNGÖR

Konuyla ilgili olatak Bolu gazetesi editörü Caner Güngör'e konuşan Belediye Başkanı Tanju Özcan sadece Güler 2 işhanı önünden Belediye önüne kadar olan kısmın tek yönlü olarak belediye otobüslerine açılacağını söyledi.

Başkan Özcan bu caddenin trafiğe açılması yönünde 2 kez anket yaptırdığını ifade ederek, "Seçimden önce bir anket yaptırdım. Ankette vatandaşların yüzde 76'sı açılmaması, yüzde 13'ü açılması ve yüzde 1'de kararsız oy kullandı. Yine seçimden sonra başka bir firmaya aynı anketi yaptırdım ve yine aynı sonuçlar geldi. Açık şekilde halk buranın araç trafiğine açılmasını istemiyor" dedi.

ANA DURAKLAR BELEDİYE ÖNÜNDE OLACAK

Başkan Özcan, "Biz Güler 2 işhanı önünden Belediye önüne kadar olan kısmı sadece belediye otobüslerine açacağız. Belediye önünde ki TEB Bankasının önü ana durak olacak. Vatandaş otobüslere buradan binip ineceği için bir hareketlenme olacak" dedi.

TÜM ALT YAPI İZZET BAYSAL CADDESİNDE

Bolu'nun alt yapı ağının İzzet Baysal Caddesinin altından geçtiğini söyleyen Özcan, "Doğalgaz'dan tutunda, elektrik, telekom gibi altyapıyla alakalı aklınıza ne geliyorsa İzzet Baysal Caddesinden geçiyor. Yani burayı trafiğe açmak tamamen bu sistemin değişmesi demek. Bu da pek mümkün görünmüyor" dedi

Reklam
Yorumlar

12 yorum yapılmış

  • Ziya ÖZŞEN (4 yıl önce)
    "Vatandaşına sormadan yapılan her iş, Sonraki yapılacak işlerin süresini uzatır." Ben bile çocuğuma lazım olan bir şeyi alırken/yaparken elinden tutup götürüyorum, zamanı bewn seçiyorum, yolu ben seçiyorum, mağazayı ben seçiyorum ve soruyorum hangisini istiyorsun diye, beğeniyor alıyorum ve işi bitiriyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurtbey (4 yıl önce)
    Otobus soforleri cok dayak yiyecek desene
    0
    0
    Yanıtla
  • ERT (4 yıl önce)
    Tramvaya ne gerek var? Zaten cadde çok kısa. 5 dakika yürüyüverin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk yılmaz (4 yıl önce)
    Bende katılıyorum sadece nostaljik bir tramvay olsa yeridir. Otobüs çok saçma, yürüyüş yapılacak tek yer olan caddede yürüyenleri rahatsız etmekten, ezmekten başka hiç bir şeye yaramayacak en mantıklı si bu bencede ben Bolu'da yaşamıyorum ama sürekli gezmek için geliyorum ve benim ve benim gibi şehir dışından gelen herkesin hoşuna gideceğinden eminim
    0
    0
    Yanıtla
  • Gülsen (4 yıl önce)
    Rahatlıkla çocuklarla geziliyordu otobüs geçince esnafın eline ne geçecek biz istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (4 yıl önce)
    En uygunu nostaljik tranvay yeri yapıla bilir belediye önünden vallilik önüne
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Caddenin trafiğe açılması felaket olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ridvan (4 yıl önce)
    Zaten cadede elektrikli bislikletler var cocuklarla carpacaklar diye huzursus oluyoruz.. Birde Otobulser ses pislik toz kaldiracak.. bi cadde var cocuklarla rahat gezilecek onunda icine edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Güner (4 yıl önce)
    ÖZGÜR başlıklı yorum süper...Tebrikler..Güzel buluş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep (4 yıl önce)
    Bende katılıyorum sadece nostaljik bir tramvay olsa yeridir. Otobüs çok saçma, yürüyüş yapılacak tek yer olan caddede yürüyenleri rahatsız etmekten, ezmekten başka hiç bir şeye yaramayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Bakalım bu otobüsler caddede kaç kişiyi ezecek merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür (4 yıl önce)
    O kısa mesafeye otobüs koymakta nedir ya hem çevre, hemde görüntü kirliliği... Oysa belediye önünden valiliğe kadar nostaljik bi tramvay yapılsa ne kadar hoş ve güzel olur. Hem değişiklik olur dışarıdan gelenlerinde ilgisini çeker. Hatta bu hat yeni adliye den başlayıp valilik önüne kadar da olabilir bolu halkı benimser ise diğer mahallelere de yeni hatlar açılabilir. Üniversite dahil..
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.