Başkan Özcan'dan Vekil Aydın'a sert sözler!

Başkan Özcan'dan Vekil Aydın'a sert sözler!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın meclis kürsüsünden kendisiyle ilgili iddialarına cevap verdi. AK Parti’li Aydın’ın 2010 yılında CHP’ye kendi isteğiyle üye olduğunu hatırlatan Özcan, “AK Parti’den yönetim kurulu üyeliği teklifi almış. Demek ki CHP’den böyle bir teklif alsaydı gitmeyecekti. Bir dönem CHP’de olmanın ezikliğini yaşıyor. Ve bunu örtmek için sürekli beni hedef alıyor” dedi.

AK Parti’li Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki bütçe görüşmeleri sırasında kürsüden yaptığı konuşmada CHP’li Özcan’ı hedef aldı. Özcan, Aydın’ın meclis kürsüsünden kendisiyle ilgili, “CHP’li Bolu Belediye Başkanı, pandemi döneminde kovid-19 nedeniyle vefat eden yaşlı insanlarımız için zaten bir ayağı çukurdaydı diyebilen, kimseyi maskesiz bırakmadık yalanlarıyla aslında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte maske ihalesini yandaşa verebilen, hayallerin led ekran üreterek Çin’e ihraç etmek gibi trajikomik projeler olmasında rağmen, gerçeklerin vaktinde ekmeyi unuttuk dediği mor patates olduğu bir yönetim anlayışıyla hareket etmeye devam etmektedir.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.