Başkan sağlam zeminleri açıkladı

Başkan sağlam zeminleri açıkladı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'da zemini en sağlam olan bölgeleri açıkladı. Özcan, "14 Burda AVM'nin devamındaki alanlarda 8-10 katlı binalarımız var. Buralar zemini sağlam olan yerler. Mesela Dağ kent bölgesi. Zemini en sağlam olan yer diyebiliriz. Dodurga mesela. O bölgeler zemin olarak depreme dayanıklı bölgeler" diye konuştu.

Deprem bölgesinden dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, makamında basın toplantısı düzenledi. Başkan Özcan, 'Bolu'da zemini en sağlam bölgeler ne esi?" sorusuna, en sağlam zeminin Dağkent, Dodurga gibi mahallelerde olduğunu söyledi. Özcan, "14 Burda'nın devamındaki alanlarda 8-10 katlı binalarımız var. Zemini sağlam olan yerler. Mesela Dağ kent. En sağlam olan yer. Dodurga mesela. Bu konuyu tartışıyorduk. Yani yüksek katlı bina yapacaksak bizim Dodurga'ya yapmamız lazım yoksa Dağkent'e yapmamız lazım diye. O hatta zemini sağlam daha bir çok bölge var" dedi.

Reklam
Yorumlar

2 yorum yapılmış

  • Vatandas (1 yıl önce)
    Mustafa .Başkan Özcan, 'Bolu'da zemini en sağlam bölgeler neresi?" sorusuna, en sağlam zeminin Dağkent, Dodurga gibi mahallelerde olduğunu söyledi.Gibinin ne demek olduğunu anlayacak kapasiten yoksa buralara yazı yazarak çamur atma.Başkanın Dağkentte ve Dodurgada kaç taşınmazı varmış gibi algı yaratma.Seni trol seni.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Neye göre sağlam jeolog mu kendisi Bolu da zemin etüdü çalışması mı yaptırmış. Kılıçarslan kalıcı konutlar sağlam değil mi? Neden o iki mahalle buralarda kaç taşınmazı var ?
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.