Başkan Yılmaz'ı kahreden cinayet

Başkan Yılmaz'ı kahreden cinayet
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Bugün vahşi bir cinayete kurban gittiği anlaşılan 30 yaşında ki zihinsel engelli Erhan Gümüş'ün ölümü Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı oldukça üzdü. Üzüntüsünü dile getiren başkan Yılmaz vahşi cinayeti nefretle kınadığını söyledi. Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Paşaköyü’nde ki evinden çıkıp bir daha kendisinden haber alınamayan ve 21 gün sonra Çakmaklar Çamlığında cesedi bulunan 30 yaşındaki Erhan Gümüş’ün vahşice öldürülmüş olduğunu büyük bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım. Çok üzgünüm. Erhan Gümüş’ler hepimizin toplumsal değeridir. Yüce Allah Erhan Gümüş gibi zihinsel ve bedensel engelli kardeşlerimizi özel olarak yaratmış ve bizlere emanet etmiştir. Onlara yapılan her zulüm insanlığa yapılmış bir zulümdür. Toplumumuzda, Ömer, Ali, Erkan gibi nice kardeşlerimiz vardı. Ve toplumda onları dışlamaz, onlara eziyet etmez tam tersine iyilik yapabilmek için ellerinden tutabilmek için yarış halinde olurduk.
Sevgili evladımız Erhan Gümüş’e yapılan zulmü büyük bir nefretle kınıyorum. Ailesine sevenlerine ve tüm Bolu Halkına başsağlığı diliyor bir daha toplumumuzda böyle bir vahşetin yaşanmamasını temenni ediyorum."
Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.