Başkandan esnafa çağrı; limitler yükseldi, faizler düştü

Başkandan esnafa çağrı; limitler yükseldi, faizler düştü
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Köroğlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mustafa Altındal esnafa çağrı yaparak "kredi limitlerimiz yükselmiş faiz oranları düşmüştür. Her zaman Bolu esnafının yanındayız. Gelip kredilerini kullanabilirler" dedi.

2016 yılında 116 kurucu esnaf ile yolan çıkan Köroğlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başarılı çalışmaları ile esnafın yanında oldı.

Henüz kurulalı 6 yıl gibi kısa bir süre olmasına rağmen bugüne  kadar  mevzuata ve yasalara uygun esnaflik şartlarini yerine getiren esnaflara ayrım yapmadan düşük faiz ile 155milyon 800 bin TL işletme ve yatırım destek kredisi kullandırıldı.Yine bu süreçte 823 ortağa 98 milyon 200 bin TL plasmanı bulunuyor.

TÜM OLANAKLARIMIZLA ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Köroğlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Altındal, "İşletme kredisi kullandırma limitimiz 350 bin TL'den 500 bin TLye, ticari araç ve işyeri edindirme kredi limitimiz 1 milyon TL'den 1 milyon 500 bin TL'ye yükselmiş olup % 9,5 faiz oranımız % 7,5 faiz oranına düşmüştür. Elimizdeki bütün olanaklarımızla her zaman bütün esnaflarımızın yanındayız.

Bu süreçte emeği geçen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, TESKOMB Genel Başkanımız Abdulkadir Akgül ve TESKOMB Genel Başkan vekili 5. Bölge Birlik Başkanımız Ertan Taşlı’ya, Halkbankasi Çarşı Şube Müdürü Yalçın Ergüven’ e teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.