Bebekleri öldüren çeteyi Bolu'nun evladı bitirdi

Türkiye’yi ayağa kaldıran Yenidoğan Çetesi Operasyonu’nu yöneten Bolulu Cumhuriyet Savcısı Y.E. alçak çeteyi çökertti. Y.E., çete lideri tarafından ailesiyle tehdit edilmiş ve görüntüler Türkiye’de büyük infial yaratmıştı.

Bebekleri öldüren çeteyi Bolu'nun evladı bitirdi
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yeni doğan bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve 12 bebeğin ölümüne neden olan çeteyi Bolulu savcımız Y.E. çökertti.

Operasyonun başlangıcında çete lideri olduğu iddia edilen Mustafa Kemal Zengin tarafından Y.E.’nin şahsı ve ailesine tehditler savururken kaydedilen görüntüler kamuoyunda büyük infiale neden oldu

BOLULU SAVCIMIZ ÇETENİN PEŞİNİ BIRAKMADI

Bolulu Savcı Y.E. alçak çetenin peşini bırakmadı ve operasyon derinleşti. Ortaya çıkan gerçekler toplumun bütün kesimlerinde büyük tepki çekti.

KAHRAMAN SAVCIMIZ İLK KEZ AÇIKLAMA YAPTI

“Kurt kapanına girerek kucağımıza düşen şahıslar Türk adaletinin elindedir. 2400 yıllık Devlet geleneğimize kafa tutanlar pişman olacaklar ve bizimle hiç tanışmamayı olmayı dileyecekler. Bana destek sunanlar ve sunmayanlar daima hafızamda olacaktır” ifadelerini kullandı.

Reklam
Yorumlar

2 yorum yapılmış

  • Aziz aydın (2 gün önce)
    Bolulu olarak kahraman savcımızla gurur duyduk böyle Yiğitler olduğu sürece bu çeteler yok olmaya mahkum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • fotobasaran14@gmail.com (2 gün önce)
    Hemşerim savcımızı en içten dileklerimle kutlarım. Masum çocukları para uğruna öldüren bu vijdansız mahluklara en ağır cezayı almalarını dilerim çocukları vefat ailelere baş sağlığı ve sabırlar dilerim
    %100
    %0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.