BEKÇİ MASKE TAKMAYAN ADAMI TARUMAR ETTİ

BEKÇİ MASKE TAKMAYAN ADAMI TARUMAR ETTİ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu’da, eşiyle birlikte motosikletle seyir halindeyken maske takmadığı ve sosyal mesafeyi ihlal ettiği gerekçesiyle durdurulan vatandaşla bekçiler arasında arbede yaşandı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Tabaklar mahallesi Cumhuriyet caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşiyle birlikte motosikletle seyir halinde olan Bahattin isimli vatandaş, cadde üzerinde görevli olan bekçiler tarafından maske takmadığı ve sosyal mesafeye uymadığı gerekçesiyle durduruldu. Bekçilerin motosikletten inmesini istediği vatandaşın sert tepki göstermesi üzerine arbede yaşandı. Bekçiler motosikletten zorla indirdiği vatandaşı yere yatırarak kelepçe takmak istedi. Şahsın direnmesi üzerine bekçiler biber gazıyla müdahale etti.

EŞİ ENGELLİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Bahattin isimli kişinin o sırada yanında bulunan eşi, eşinin engelli olduğunu söyledi. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar olay yerine gelerek bekçilere tepki gösterdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, vatandaşı olay yerinden çıkararak sakinleşmesi için bir işyerine götürdü. Yaşanan olaya tepki gösteren vatandaşlar ise, polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Bekçilerin sert müdahalesi sonucu yaralanan Bahattin isimli vatandaş, polis aracına bindirilerek sağlık kontrolü için İzzet Basyal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne götürüldü.  

ENGELLİ RAPORU YOK

Polis yaptığı araştırmada şahsın motosiklet ehliyeti bulunmadığı tespit edildi. Ayrıca Bahattin isimli kişinin yapılan incelemede engelli raporu olmadığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Haber Fotoğrafları
Yorumlar

22 yorum yapılmış

  • Deniz (4 yıl önce)
    Bekciler egitimi ne ? Bir anda turedi KINROLSUZ GUC BASA DERT .. nerde polis jandarma nerde bu bekciler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kriminal (4 yıl önce)
    Bekçiler kendilerini mahalleninpatronu sanıyor. Kendilerine sosyal statu saglamak icin poliscilik oynuyor. Vatandasin gozunde hic durumubs ineceksiniz boyle davranmaya devam ederseniz. Vatandasa izdirap ve musallat olmayi kanuni bir kilifa geçirerek yapmaya çalışırsanız bu vatandasin tokatini yerseniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayla (4 yıl önce)
    Eğitimsiz, insanlara nasıl davranacağını bilmeyen, söylediği yspılmayınca kaba kuvvete başvuran kişiler. Buldumcuk diye bir tabir vardır. Bunlarda insanlara yardım edeceklerine saldırmaya başladılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Bayramoğlu (4 yıl önce)
    Keşke herkes duyarlı olup, kurallara,kanunlara, uyarılara uysa.Guvenlik görevlileri ne gerek kalmasa. Hem suçlu hem güçlü, ehliyet yok,bekciye hakaret et, maske takma, sosyal mesafeye uyma, suçlu bekçi, suçlu siyaset.Yok böyle bir dünya.Uyacaksin kardeşim kurallara, kanunlara.Haddini bilmezsen haddini bildirenler bulunur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bünyamin (4 yıl önce)
    Adamın yaygara yapmasının nedeni belli oldu ehliyeti yok. Siz hala siyaset yapın yok iktidarın bekçisi yok şunun bunun hırsın hiç günahı yok devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Markiz (4 yıl önce)
    Bu bekçiler kendilerini bı bok zannediyor eğitimsiz bekçi yapildilar çoğu sokakta aç gezenleri bekçi yaptılar sonradan görme çoğu terbiyesiz egitsinler bunları
    0
    0
    Yanıtla
  • E.T. (4 yıl önce)
    Zorluk çıkaran adama zor kullanacaksın. Bu kadar. Bu iş böyledir. 50 kere söylendi sokağa maskesiz çıkmak yasak diye. Senin ne özelliğin varsa maskesiz dolaşıp, üstüne de Bekçi'ye atar yapıyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cetin (4 yıl önce)
    İşgüzarlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Ben görevini yapmakta olan arkadaşımı tebrik ederim.niyemi bu bekçi diye adlandırdığımız devletin memuru uyacaksin kurallara bayramda 81 şehir de çıkma yasağı var hadi yiyorsa çıkın,ya birde bedava konuşmayalim. Bekci dediğiniz adamda polis memurunun yetkisi varya bekci bu adam devlet bu adama silah vermiş bekçi ya niye silah vermiş ozaman su tabancası değil belindeki yapmayın gözünüzü seviyim yalan yanlış konusmaya gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan akman (4 yıl önce)
    bekçi kadrosunu araştırın bakalım..tüm türkiye olarak araştırın..hangi siyasi partinin teşkilatına kayıtlı çıkacak %85 oranda ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Önder (4 yıl önce)
    Bugün ona yapan yarın sana yapar doğru değil yaptığı
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (4 yıl önce)
    bekcilere ve emniyet güclerine saygımız sonsuz da bu ne ya evlere de gelin bari bekleriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tugay SEPETCİ (4 yıl önce)
    Maske takmadığı için öldürün direk daha iyi olur Neden bu bekçiler hırçın sizlerin yaptığını POLİS bile yapmıyo ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Imdat (4 yıl önce)
    Bu bbekciler kendilerimi ne sanıyorlar vatandaşa bu KADAR yüklenmenin bi anlamı yok sosyal mesafe diyotlar adam esini yanina almış gidiyor evden beraber cikmadilatmi evde mesafe yok sokağa çıkınca SOSYAL mesafe
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahsin (4 yıl önce)
    İyice tepemize sıçın altı üstü bekçi kendilerini birşeymi sanıyorsunuz adam takmadıysa ceza kesersin yada uyarırsın dimi şu mübarek günde yaplırmı açığa alınsın iki bekçide bolu halkı olarak bu terbiyesiz liği kınıyorum burdan yetkililere seslrniyorum görevden alın böyle kişileri bizler devlete sığıncamız yerde vatandaşa kendi görevi dışında egosunu tatmin ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    Ellerine sağlık bekçi kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahsin (4 yıl önce)
    Bekçinin görevi uyarmak altı üstü bekçi bi makam sahibi değil sokaklarda gezmek düdük çalmak açığa alınsınlar neymiş o kendilerini betmanmı sandınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Salim Şekerci (4 yıl önce)
    Helal olsun size bekçiler böyle öküzleri itip kakmazsanız asla anlamazlar kural tanımazlar elinize sağlık engelli filanda değilmiş zaten sahtekar it
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (4 yıl önce)
    Engelli olsa ne olacak,engelli bu ülkenin kanunu kuralı neyse uymayacak mı.Engellide bir vatandaş neticede kural kanun varsa herkes uyacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)
    Bu kadarda sert muamele gerek yok eşinin yanında herkes insan ve bunu yapmayada yetkin yok anca ceza kesersiniz vatandaşa onun verdigi vergi ile maaş alıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Metinbey (4 yıl önce)
    Güvenlik kolları haklı bunun gibi çok var sahte özürlü motora binenler özürlüler hariç haklarını yemem
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan Aytuğ (4 yıl önce)
    Bekci kardeşim bunlar gelip geçer senin yaptığın tamamen yanlış uslu üne uygun şekilde uyarırsın. Sana kızmıyorum senin başındaki sorumlu şahsa kızıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.