Belediye 7 dükkan ve 5 arsa satacak

Belediye 7 dükkan ve 5 arsa satacak
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Resmi Gazete’nin 23 Ekim 2019 sayısında yayınlanan ilana göre Bolu Belediyesi 7 dükkan ve 5 arsa için satış ihalesine çıkacak.

Bolu Belediyesi tarafından verilen ilana göre belediye binasının yanında bulunan iş merkezindeki 7 dükkandan 1’i kapalı teklif usulü ile olmak üzere satışa çıkacak. Dükkanların toplam satış bedeli ise 5 milyon 870 bin TL olarak gözüküyor. Bolu Belediyesi tarafından verilen ihale ilanında ayrıca 1’i Karaköy Mahallesinde, 2’si Paşaköy Mahallesinde, 1’i Salıbeyler Mahallesi ve 1’i de Çakmaklar Mahallesinde olmak üzere 5 arsa ve tarla niteliğindeki taşınmazın da satışı yapılacak. Söz konusu arsa ve tarlaların toplam muhammen bedeli ise 3 milyon 180 bin TL. 5 Kasım Salı günü saat 14.00’te Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak ihale sonucu dükkanlar ve arsaların satışı gerçekleştiği takdirde Bolu Belediyesi 9 milyon 50 bin TL gelir elde edecek. İhaleye katılmak isteyenlerin istenen belgeler ve koşulları 23 Ekim 2019 tarihli Resmi Gazete veya Bolu Belediyesi resmi internet sitesinden öğrenebilecekleri bildirildi.
Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.