Belediye meclisinde ortalık karıştı

Belediye meclisinde ortalık karıştı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kentte yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlara su ve katık atık ücretlerini 10 kat zam yapılması açıklamasının ardından Bolu Belediye Meclisi’nde konu komisyona havale edildi. Komisyon Cuma gününe kadar çalışacak ve tekrar konu meclise gelecek ardından oylama yapılacak.

AK Partili üyeler meclisin sonunda dilek temenniler bölümünde söz almak istediler ancak Başkan Özcan meclisin uzadığı gerekçesiyle izin vermedi. AK Partili üyelere duruma tepki gösterince, Tanju Özcan, “Bende Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi mi yapayım kardeşim” diyerek AK Partili üyelerin üzerine çay attı. Mecliste kısa süreli gerginlik yaşandı.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Neriman bilgin baysan (3 yıl önce)
    Sığınmacılar konusunda tam destek veririm. Tanju başkan yürekli ve haklı, popülist politika yapmayalım, demografik yapı alt üst oldu, yakında yönetimde olacaklar, bizler azınlık kalırız. Boluds çok çocklu aile yoktur, Bakabileceği kadar çocuk yapar, muhtaçlık ayıptır, boluludan dilenci hiç çıkmaz, bu yapı neden bozulmaya çalışılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.