BOLHAYKO'dan İzmir'deki can dostları için çağrı!

BOLHAYKO'dan İzmir'deki can dostları için çağrı!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

BOLHAYKO, İzmir Seferi Hisar’da meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası, can dostlarını unutmadı. BOLHAYKO, “Bolu’daki tüm hayvanseverlerimizden İzmir’de ki can dostalarımıza destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bolhayko, İzmir Seferihisarda meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası can dostlarını unutmadı. Bolhayko yaptığı yazılı açıklamada, “Sevgili dostlar, İzmir de yaşanılan deprem herkesi çok derinden sarstı. Yıkılan evler, can kayıpları yok olan hayatlar. Tüm bu kargaşanın içinde can dostlarımızda oradan oraya savruldu. Kimi göçük altında kalırken kimi korkup kaçtı kimi kurtarıldı. Kızılay'ın İzzet Baysal Caddesine kurduğu 'İzmir'e Yardım Çadırı' can dostları için mama bağışlarını da alıyor. Lütfen 1 kilo beş kilo hiç farketmez. Kızılayın İzzet Baysal Caddesine kurduğu 'İzmir'e Yardım Çadırı' na kedi-köpek maması, kuş yemi desteği ile İzmir'de ki can dostlarımıza destek olduk. Lütfen tüm hayvanseverlerimiz İzmir'de ki hayvanseverlerimize ve can dostlarımıza mama desteği ile destek olalım.” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.