Bolu Ak Part İl Teşkilatı'ndan 3 isme suç duyurusu

Bolu Ak Part İl Teşkilatı'ndan 3 isme suç duyurusu
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Siyasette ''darbe iması'' ve ''başörtülü hakim'' tartışması devam ederken, AK Parti 3 isimle ilgili suç duyurusu için harekete geçti. AK Parti'nin, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, eski CHP milletvekili Fikri Sağlar ve gazeteci Can Ataklı hakkında Bolu Ak Parti İl Teşkilatı halkı kin ve düşmanlığa teşvik etmeye istinaden Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

İşte Can Ataklı ve İlker Başbuğ’un söylemleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gitmesi için "çok büyük bir halk öfkesinin olması lazım" diyerek halkı eyleme, sokak hareketlerine teşvik etmeye çalıştığı savunulan Ataklı'nın ifadeleri tartışma konusu olurken Can Ataklı ''darbe iması'' yapmakla suçlanmıştı. Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un ''Eğer Menderes erken seçim tarihini açıklasaydı, 27 Mayıs askeri darbesi büyük bir olasılıkla önlenebilirdi” açıklaması "darbe iması" tartışması başlatmıştı.

‘Türbanlı hakimin adil olacağından kuşkuluyum’

CHP eski Mersin milletvekili Sağlar: Türbanlı hakimin adil olacağından kuşkuluyum ideolojik ve militanca takanlar var. CHP'li Fikri Sağlar Halk TV'de başörtülü hakim ve savcılar hakkında tepki çeken ifadeler kullandı. Sağlar, 'Türbanlı hakim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var. Bazıları militanca ve ideolojik takıyor. Bununla mücadele edilmeli' dedi.

Tüm bu açıklamaların ardından Bolu AK Parti İl Teşkilatı 3 isim  için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Reklam
Haber Fotoğrafları
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • doğa (3 yıl önce)
    Memleket yangın yerı iğneyle kuyu kazım cımbızlayıp Darbe türban sahte ve sanal gündem peşinde ama halk yutmuyor. Kiralık kanallılara bak halkın gündemi yok tek merkezden ve tetikçi yorumcularla yanlarına bir kaç konu mankeniyle halkın gerçeklerini buzlanmaya çalışılıyor ama nereye kadar. Yara pansumanla kapanmaz merhem süreceksin ki kabuk bağlasın. Çöküş başlamış cabalar nafile.Halk yanıyor kavruluyor.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.