Bolu Dağı Tüneli’nde 6 buçuk saat bakım çalışması yapılacak

Bolu Dağı Tüneli’nde 6 buçuk saat bakım çalışması yapılacak
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli’nde havalandırma sistemleri bakım çalışması yapılacak. 4 Ağustos’ta İstanbul istikametinde önce sol-orta şeritler, sonrasında da sağ-orta şeritler trafiğe kapatılarak, trafik kontrollü olarak sağlanacak.

Bolu Dağı Tüneli içerisinde havalandırma sistemlerinin bakım çalışması yapılacak. 4 Ağustos tarihinde 00.30- 07.00 saatleri arasında İstanbul istikametinde çalışmalar yürütülecek. Bolu Dağı Tüneli içerisinde önce sol-orta şeritler, sonrasında da sağ-orta şeritler trafiğe kapatılacak. İstanbul istikametine trafik kontrollü olarak sağlanacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, "Bolu Dağı Tüneli’nde havalandırma sistemleri bakım çalışması sebebiyle 04.08.2023 tarihinde 00.30 - 07.00 saatleri arası İstanbul yönünde önce sol - orta şeritler, sonrasında da sağ - orta şeritler trafiğe kapatılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.